Építkezés kamera

Építkezés kamera

Szabadtéri, építkezési kamera, Timelaps kamera rendszerek – Mi is ez?

Az építkezési kamera, Timelaps kamera rendszerek hasznos eszközök egy építkezés komplett megfigyelése, az építkezési folyamatok videó alapú dokumentálása, az építkezés és az építőanyagok védelme esetén egyaránt.

Az építkezési kamera, Timelaps kamera rendszerek a 0-24 órás megfigyelés során kiváló minőségű, nagy felbontású felvételeket készítenek, egy, több, vagy igény esetén akár több száz szögből.

A felvételeket többszörösen túlbiztosított szervereinken tároljuk, így Önnek a nap bármely percében lehetősége van a valós idejű megfigyelésre bármelyik megfigyelő kamera látószögén keresztül.

Inkább visszatekintene a múltba? Nem probléma! Bármikor visszanézheti a több száz órányi archív felvételek bármelyikét, csupán be kell jelentkeznie szerverünkre és kiválasztania az időpontot valamint a kamerát, amelynek felvételét meg kívánja tekinteni.

Szereti az extrákat? Akkor ezt imádni fogja! Az építkezési, Timelaps kamera rendszerek segítségével az építkezésről készíthetünk gyorsított felvételt az alapásástól kezdve a felavató ünnepségig. Így egyedülálló reprezentatív videó áll rendelkezésére az építkezés végén, amely nagyban segítheti Önt üzleti céljai elérésében.

Gondoljon bele, mennyivel könnyíti meg az értékesítők munkáját például lakóparki ingatlanok eladása során egy néhány perces HD minőségű videó, amely felöleli a teljes, több évnyi építkezést néhány percben. Unalmas brossúrák helyett lélegzetelállító HD videó, akár több szögből is!

A Timelaps videó egyedi, igényes, exkluzív, XIX. századi marketing eszköz, mely felhasználható bármilyen online felületen.

Beágyazhatja weboldalába, továbbíthatja hírlevélben, megoszthatja közösségi oldalain, videó prezentációként használhatja üzleti tárgyalások során, ráadásul biztos lehet benne, hogy konkurensei nem tudják saját üzleti céljaikra felhasználni.

Nincs a helyszínen internet? Még áram sincs? Nem probléma! Az építkezési, Timelaps kamera rendszerek szükség esetén önálló áramforrást (sziget erőmű, napelem, stb.) és saját mobil wifit –t használnak.

Szabadtéri, építési, építkezési kamera, Timelaps kamera rendszerek
Mire használható? Néhány példa:

  • Építkezési terület megfigyelése
  • Építkezési folyamatok dokumentálása
  • Szabadtéri rendezvények megfigyelése
  • Építőanyagok, gépek, szerszámok megfigyelése és őrzése 24 órán távfelügyelettel
  • Termőföldek, gyümölcsösök, ipari létesítmények komplett megfigyelése
  • Az építési munkálatokat kivitelező cégek és alkalmazottjaik megfigyelése
  • Reprezentációs anyagok készítése
  • A munkavédelmi előírások betartásának ellenőrzése valós időben

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére! A helyszíni felmérés és az árajánlatkészítés díjmentes!

MegaProtect Service Biztonságtechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Központi Telefonszám (30) 257 8556
Bemutatóterem H-2119 Pécel, Szemere Pál utca 3.

Kamera rendszer, kamerás megfigyelő rendszer (1)